MD | MAILDROP HÍRLEVÉLKÜLDŐ RENDSZER
Megrendelés
Megrendelés

A MailDrop marketingeszköz és hírlevélszoftver kétféle konstrukcióban érhető el, mindkettő egyszeri díjért.

MailDrop és MailDrop+. A kettő funkcionalitásban ugyanaz a rendszer, a különbség abban rejlik, hogy a Maildrop+ megvásárlásakor nem csak magát a dobozos hírlevélküldő programot kapod meg, hanem a megrendeléstől számított 1 éven keresztül az összes frissítést is ingyenesen biztosítjuk, így a hírlevélküldő szoftvered mindig a legújabb frissítésekkel lesz elérhető! Ez pedig a gyorsan változó hírlevélküldő világban kiemelten fontos.

Mivel a maildrop egyike a legolcsóbb hírlevélküldő programoknak, egyértelműen a MailDrop+ megvásárlására szeretnénk ösztönözni.

Megrendelés menete:
1
Töltse le a megrendelőlapot a dobozok alatti nagy sárga gombra kattintva!
2
Olvassa el, töltse ki és írja alá.
3
Küldje el cégünkhöz, faxon a 06-1-999-1750-re vagy scannelve az info@maildrop.hu címre.
A beérkezett megrendelés után e-mailben díjbekérőt küldünk ki. A díjbekérő rendezése után megküldjük a Maildrop szoftvert.
Kérdés esetén hívja Ügyfélszolgálatunkat!
Letölthető Szoftverek
MailDrop és MailDrop + letöltése
MD - MAILDROP Hírlevél küldő rendszer
Nettó ár: 30.000 Ft
Bruttó ár: 38.100 Ft
1 db a legfrissebb verziójú dobozos szoftver, időbeli korlátozás nélküli használatára egy domain néven
MD - MAILDROP Plusz Hírlevél küldő rendszer
Nettó ár: 45.000 Ft
Bruttó ár: 57.150 Ft
1 db egy évig az újabb változatokkal folyamatosan frissített, az ügyfél tárhelyére előtelepített dobozos szoftver, időbeli korlátozás nélküli használatára, 1 domain néven.
A számítógépén is szerkeszthető és kitölthető megrendelőlap letöltése
Beállítási segédlet

A Maildrop telepítése nagyon egyszerű, és a programcsomag írásos telepítési útmutatót is tartalmaz, bármely a műszaki leírásnak megfelelő PHP+SQL+CRON funkciókkal rendelkező tárhelyre telepíthető. Ennek ellenére amennyiben a Maildrop által javasolt tárhelyek valamelyikére történik a telepítés, akkor azt szakembereink díjmentesen elvégzik Ön helyett!

Maildrop.hu által ellenőrzött és javasolt tárhelyek


Amennyiben nem az általunk javasolt tárhelyre kerül telepítésre, úgy a telepítést és beállítást nettó 10.000 Ft+ ÁFA (bruttó 12.700 Ft) áron vállaljuk! Kérjük a megrendelőlapon igényét ne felejtse el jelölni!

Ügyfeleink mondták
A Maildrop segítségével valóban könnyen és gyorsan elkészítettem egyedi hírlevelemet, s már az első csoportos kiküldés után elégedetten dőlhettem hátra.
Opauszki György
Írjon nekünk
Név
E-mail
Marketing eszköz
Megrendelés
Hírlevél kiszolgálás
Elérhetőségeink