MD | MAILDROP HÍRLEVÉLKÜLDŐ RENDSZER
Marketing eszköz
Marketing eszköz
Marketing eszköz
1
hírlevélszerkesztés
Tudjon meg többet!
2
csatornakezelés
Tudjon meg többet!
3
statisztika
Tudjon meg többet!
A Maildrop segítségével biztosított az egyedi hírlevélszerkesztés, ahol az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi profi hírlevelek létrehozását. A szoftver kezelése könnyen elsajátítható, ami még inkább növeli népszerűségét.

A csatornakezeléssel koordinálható a hírlevelek időzített, címlistához igazodó küldése, s emellett a felirakozásmodul a weboldalba is könnyen beépíthető.

A hírlevél kiküldése után a statisztikában nyomon követhetők az eredmények, ahol többféle szűrési lehetőség közül lehet választani. Megmutatja többek között, hogy hova kattintottak pontosan a levélben, illetve hogy ténylegesen hány levél került kézbesítésre. A visszadobott levelek kapcsán külön szűrő listáz.
Az eredményesség és az ügyfélközpontúság jegyében kollégáink nemcsak a kezdeteknél állnak az ügyfelek rendelkezésére, hanem amennyiben igény van rá, szívesen vesznek részt az egyes kampányok egyedi megtervezésében (pl. hírlevéldesign szerkesztés) is.

A Maildrop semmi mást nem igényel, csupán egy, az ügyfelek számára ismegfelelő tárhelyszolgáltatást, melyen keresztül az e-mailek tényleges továbbítása történik. A „Hírlevél kiszolgálás” menüpont megkönnyíti a választást.
Ügyfeleink mondták
Minőségi szolgáltatás, precíz és megbízható partner a mindennapokban.
Vérten István
Írjon nekünk
Név
E-mail
Marketing eszköz
Megrendelés
Hírlevél kiszolgálás
Elérhetőségeink